Post by itsagenlowtcess on Mar 8, 2022 17:55:01 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Inglés Fácil-English Course ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Inglés Fácil-English Course IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ csal minden ▞▞▞
▞▞▞ Inglés Fácil-English Course 2022 version ▞▞▞
A legjobb alkalmazás, amit valaha láttam!
Kiváló
Tetszik
6 hónapja tanulok angolul, és az App sokat segít nekem
Kiváló és vicces
Inglés Fácil-English Course Pendidikan rca
nagyon hasznos!! Szeretem!!
Jó alkalmazás, kár, hogy nem érzékeli a Samsung tabletem mikrofonját, ha nem adnék rá 5 csillagot.
Csodálatos és könnyű!
Jó app, csak a következő verzióhoz szótárt kell adni a szóhoz, vagyis ha nem tudom mit jelent egy szó, akkor nyomd meg és megjelenik egy tooltipText a jelentésével.
Nagyon jó!!! Én ajánlom.
A hang nem működik, sokat tölt és nem működik
Ez az alkalmazás csodálatos, nagyon tetszik❤
Ez az alkalmazás nagyon hasznos megtanulni, és könnyen használható.
Ez nagyszerű, nagyon jól megtanítja a kiejtést, és intuitív módon tanulod a szókincset, de nem tökéletes
Elképesztő!! Nagyon tetszett°
Nagyszerű munka!!! Pacho a legjobb! Gracias a todos los del equipo.
Lehetetlen volt belépni
Imádom ezt az alkalmazást 👍 Sokat tanulok, köszönöm
Ez a leghihetetlenebb alkalmazás.
Ez egy nagyszerű alkalmazás, köszönöm.
Tetszik, könnyen kezelhető
Szép élmény kiváló
Nem adja meg a kódot
Park Master Puzzle wzn
Nem kapom meg az ellenőrző kódot az e-mailemre
kiváló, imádtam
Nagyon érdekes és jó mindenkinek, aki angolul akar tanulni
Egyelőre rendben van.
Nagyon jó szabadnak lenni, a legjobban azt mondanám, nagyon teljes. Az egyetlen ok, amiért nem adok rá 5 csillagot, az az, hogy úgy gondolom, hogy vannak olyan dolgok, amin javítani kell az alkalmazásban, amikor kimondja a szavakat, a többi kiválónak tűnik számomra!ajánlott
Az alkalmazás hibás, jelenleg azt írja, hogy mikrofon hibájuk van, mindent kipróbáltam és nem oldódik meg.Már küldtem levelet, de úgy tűnik, alapértelmezett választ küldenek.
Az alkalmazás nagyon érdekes és szórakoztató
Jó alkalmazás angol tanuláshoz, sokat tanultam ezzel az alkalmazással, nagyon hasznos.
Kiváló alkalmazás. Sokat tanultam a videókkal és a tanítással.
ez az alkalmazás nagyon jó, tanulok, köszönöm szépen.
ez egy jó alkalmazás
Szeretem az alkalmazást, mert gyakorolhatom a kiejtést, és több szókincset tanulhatok
Tetszik ez az alkalmazás, ennek köszönhetően jobban tanulok angolul és más dolgokat.
Ez nagyszerű a legjobb alkalmazás, amit találtam
Nagyon jó az alkalmazás, azt tanácsolom!!
Inglés Fácil-English Course Pang-edukasyon dka
ez az alkalmazás a legjobb az összes közül
5 csillagot adnék rá, de általában néha leáll az alkalmazás vagy lef*gy a képernyő.
Inglés Fácil-English Course शिक्षा देने वाले ionp
Ez egy csodálatos eszköz!! Köszönöm 8a tanár úr, veled tanultam angolul, és az órád nagyon hasznos volt számomra! Ez az alkalmazás segít a tudásom gyakorlásában.
Ez az alkalmazás kiváló..nagyon jó! én ajánlottam..
Az alkalmazás szuper komplett, az első verzióhoz sok mindent figyelembe vettek, bár dolgok hiányoznak, nagyon részletesek, de hiányoznak
Szerelemben ez olyan gyönyörű
Nos, nagyon megnyugtató volt angolul tanulni ezzel az alkalmazással, de szeretném tudni, hogy a folyékony angol nyelven áttekintettek-e minden, ó, további teszteket fognak tenni, hogy folyékonyabban beszéljenek
Szeretnék beszámolni azokról az állandó problémákról, amelyeket az alkalmazás a használata során tapasztalt (prémium felhasználó lévén): 1. Nem ismeri fel a felhasználónevemet és összeomlik, újra kell telepítenem 2. Néhány szó, amit tennem kellene nem találhatók az ábécé leves megtalálásában, akkor nem enged a következő pontra. 3. Amikor folytatni akarom a napi órámat, a témák nem találhatók, pedig újraindítom. Az igazság nagyot csalódott! Ezért nem ajánlom.
Fizetni kell, és csak az alaptanfolyamot tudod ingyen elvégezni
Imádom ezt az alkalmazást porque es ingles facil
Ez az alkalmazás kiváló