Post by itsagenlowtcess on Mar 8, 2022 17:21:39 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Angry Birds Dream Blast ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Angry Birds Dream Blast IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ apgaudinėja neribotai viskas ▞▞▞
▞▞▞ Angry Birds Dream Blast 2022 version ▞▞▞
Lengvas ir gražus galvosūkių žaidimas
Viskas buvo gerai, kol aš arba turėjau prisijungti prie kokios nors komandos, arba negalėjau žaisti toliau. Taip pat atsiminkite, kad niekam nepatinka, kai jiems sakoma, kad jie turi tapti kažko, ko neketino daryti, dalimi. Tai ir sugriovė viską. Buvo malonu. Pašalinta.
Per daug animacijos tarp lygių. Jei turite laiko nemokamų dovanų, tas laikas bus švaistomas grafikai. Tai taip pat sulėtina žaidimą. Išskyrus laiko švaistymą, tai nėra puikus, bet ir ne baisus žaidimas.
Linksma. Tai puikus žaidimas praleisti laiką. Esu žemo 400 lygio (tikras žygdarbis, nes dažniausiai labai nuobodu ar nusiviliu, kai dažnai pašalinu žaidimus) ir sakyčiau, kad tas, kuris sugalvojo ir įgyvendino tą paukščių bombos barjerą, yra blogis. Aš skiriu kelias dienas prieš išvalydamas lygį, nes nemėgstu naudoti padėjėjų / galių. Bet taip. Linksma.
dėl spalvingai suderintos iššokimo strategijos, todėl...
Linksmas žaidimas. Neturėjo problemų. Kodėl visi žaidimai negali būti tokie geri?
Pramogos trumpalaikiams žaidimams. Klasikinis galvosūkis kartu su Angry Bird stiliumi suteikia mums valandų valandas smagios patirties.
smagu, kol kas ir lengva žaisti.
Šis žaidimas yra gerai. Iš pradžių keista, paskui gerėja. Labiausiai varginantis dalykas yra lietimo jautrumas. Tikslas yra spustelėti panašios spalvos burbulus (4 ), kad paverstumėte juos paukščiais. Burbulų krūva nuolat juda tam tikrais lygiais, todėl turite būti greiti, kitaip 4 ar daugiau žmonių grupė išsiskirs. Kartais reikia kelis kartus spustelėti ekraną, kad jis užsiregistruotų... tada jau per vėlu. Tai ne mano telefonas... Aš neturiu tos problemos su niekuo kitu.
Vėl pamilau žaidimą, nes pamečiau kitą įrenginį, šį kartą darykite kitaip. „Angry Birds Dream“ dėkoja už puikų žaidimą
Dabar esu 7878 lygyje ir niekada nieko nepirkau, net vieną kartą, kad galėčiau judėti į priekį. Išmokite žaidimo gudrybių, kad galėtumėte mėgautis!
Smagu, bet galiausiai kiekvieno lygio sėkmė priklauso nuo pradinio kamuoliuko kritimo beveik atsitiktinumo. Jei jums nepasisekė ir gausite niūrų pradinį metimą, lygis bus daug mažiau įdomus ir sudėtingesnis ir beveik neįmanoma jį įveikti. Atrodo, kad jis skirtas suvalgyti ribotą jums suteiktų gyvybių skaičių. Šis žaidimas yra labai smagus, jei galite nepastebėti tos erzinančios tikrovės.
MAN TIKRAI MĖGSTA ŽAISTI ŽAIDIMĄ VISĄ DAUG TAI TIKRAI LINKSMAS ŽAIDIMAS, NEGALIU PADĖTI, KAI PAUKŠČIAI KĄ KAŽKĄ PASAKIA, IR TIESIOG TURIU PASAKYTI TĄ TĄKĄ KĄ KĄ JIE. PATIKĖK MANIMI, NEGALIMA SUSTOTI, VAI PADĖJI ŽAISTI
Angry Birds Dream Blast புதிர் ljjh
Merchant Master Симулационни hnur
Tas pats veikimo būdas. Jie aprūpina 1 vandens vamzdžiu, kuris tiekia 0,5 galono per valandą. Tuo tarpu jie turės 10 kibirų, kurie laukia, kol išsiurbs jūsų turimą mažą dalį. Reikalingi mėlyni burbuliukai 30 burbulų užraktui. Tačiau kiekvieną judesį nuleiskite tik po 2 burbulus ir apribosite jus 24 judesių etape. Kai baigsite naudoti mėlynas spynas, apačioje yra keletas spynų, kurias galite išvalyti. Visiškai kvaila. Kiekvienas gali sukurti tokį žaidimą.
Patiko žaidimas, kai jis pirmą kartą buvo išleistas. Nauja atnaujinta versija yra tokia pat linksma ir dar įdomesnė! Visiškai priklausomas!
Gerai praleistas laikas, tačiau norint laimėti yra mažas atlyginimas, algoritmas neleidžia jums progresuoti be galios padidinimų, o kai juos turite, lygį pereiti tampa sunkiau, todėl jūs naudojate daugiau. Kitas dalykas, kad spalvos žemas klavišas juda, kai jas paspaudžiate, aš turėjau bent 20 tos pačios spalvos, pabandžiau jį paspausti ir tik 2 iššoko, švaistydami mano judesius turite mažiau. Tai žemas klavišas ir vos pastebimas, bet vis tiek nutinka
„Angry Birds Dream Blast“ nepaiso fizikos, kai to nori. Kai matote, kad rungtynės susisuka taip, kad jos nebesiliestų, kad suteiktų jums pranašumą, atrodo, kad žaidimas nori, kad sumokėtumėte už papildomus penkis apsisukimus. Aš praradau savo šeimą dėl priklausomybės dar penkiems posūkiams. Mano kūdikiai niekada nebuvo gydomi dėl stuburo būklės, nes man reikėjo dar penkių posūkių. Ištrinčiau šį žaidimą, bet esu priklausomas. Dabar turiu papildomų pinigų, nes dabar tai tik aš. Ačiū Rovio. Kam reikalinga šeima. 5 Paverčia mano šeimą.
Dear My žaidimas buvo 4000 etape, kuris buvo ištrintas be jokios priežasties ir kodėl jis buvo iš naujo suaktyvintas po pirmojo etapo po įdiegimo. Padėkite man, kaip grįžti prie ankstesnio žingsnio.
geras bet greit atsibodo be realiu saibu sunku per lygius valkytis
Žaidimas yra įdomus, bet brangus ir kai kurie lygiai nesuteikė jums galimybės. Tai brangu, nes jie atima iš jūsų daug monetų, kai turite nusipirkti daugiau judesių, todėl PRIVALOTE pirkti monetas. Lygiai nesuteikia jums galimybės. Kaip jūs pradedate lygį ir turite surinkti spalvą, o tos spalvos nėra lentoje, o ne lentoje, kol turėsite galimybę ką nors susprogdinti. A
Per daug vadovauja, ką daryti toliau. Itin paprastas žaidimas, sukurtas tam, kad galėtumėte žaisti ilgą laiką. Man nereikia tokio žaidimo, man labiau patinka žaidimai, skirti kelioms minutėms, o ne valandoms. Trys žvaigždės, ne daugiau. Pašalintas žaidimas.
Angry Birds Dream Blast Kirakós játékok tef
Šis žaidimas yra labai blogas, todėl šis žaidimas buvo pašalintas. Atsiųskite man atsakymą Ok Bye
Man patinka šis žaidimas! Aš esu 1045 lygyje (neišleidęs nė cento), bet kodėl jūs tai taip reklamuojate?? Kaip sakiau, esu 1045 lygyje ir niekada to nemačiau. Tiek daug žaidimų reklamuojama kitaip, nei iš tikrųjų žaidžiama. as nesuprantu....
Pateikiu tai blogą apžvalgą, nes žaidimo pridėjimas suteikia jums netikrą uždarymą x, kai pridėsite, ir nukreipia jus į atsisiuntimą.
Angry Birds Dream Blast Quebra-cabeça yzg
Kol kas tai tikrai įdomus žaidimas ir man nereikia naudoti tikrų pinigų, kad baigčiau lygį, nebent to pasirinkčiau. Džiaugiuosi, kad iki šiol atsisiunčiau žaidimą.
Šis žaidimas nėra toks, koks buvo reklamuojamas. Skelbime nebuvo rodomas burbulo spustelėjimas, o tai man nesuteikia jokio intelektualinio pasitenkinimo. Jei norite, kad ppl tai grotų, reklamuokite kaip tai yra – parodykite mielus animacinius filmus su burbulais. Tada vaikai atsisiųs ir tikriausiai patiks.
Šis žaidimas yra toks laiko švaistymas. Pradžioje buvo smagu, tačiau norint laimėti reikia padidinti šimtus lygių, o tai kainuoja. Be to, pateikti judesiai yra per maži. Kai kurie lygiai jums suteikiami tik 15 judesių, o pasirinkimas padaryti 1 raudoną piktą paukštį yra tikrai mažas.
Gali būti geras žaidimas. Likus 8 valandoms iki prašant gyvybės, 4 valandas kiti žaidimai neturi nieko. Negalima laimėti monetų, bet tai atlygis už mini varžybas. Nėra prasmės valandų valandas kovoti su lygiu, o paskui atsitiktinai jį įveikti atlikus daug ėjimų. Turi daug potencialo, tik trunka amžinai.
Daug linksmybių ir daug apdovanojimų be tyčiojimosi
Žaidimo eiga gana gera. Aš beveik pasiruošęs pašalinti, nes atlygis yra neproporcingas ir išeikvojami pinigai. Norint laimėti lygius, reikia šiek tiek patobulinimų ir pan., tačiau atlygio dydis yra niūrus. Tik 10 monetų ar dar daugiau užtrunka amžinai, kad sukauptumėte naudingų išteklių.
Viskas gerai. Spustelėję lemputes dažnai nepastebėsite paukščių. Be to, norint pakeisti lemputes, reikia 3 paspaudimų. Taisyklėse nieko nesakoma, o iš jūsų prekystalio atimama taip, kaip apgaudinėjama, kad apsipirktumėte. Tai yra neteisėtas dalykas.
Thia nėra galvosūkis. Trumpai tariant, atrodo, kad jis buvo sukurtas pirkti daiktus, kad įveiktų iššūkius. Nors „Angry Birds“ žaidimo eiga priklauso nuo įgūdžių, šis – atsitiktinės atrankos būdu, kad būtų sukurtas iššūkis. Nors lygiai yra sukurti, žaidimo eiga priklauso nuo kamuoliukų atsitiktinio paskirstymo, dėl kurio susidaro nesąžiningos situacijos. Čia atsiranda monetų ir privilegijų, norint mokėti ir toliau žaisti, arba burtais įveikti kliūtis.
Linksma ir linksma. Gali būti gana priklausomas. Avatarai mane juokina. Geras streso malšintuvas.Turiu tik vieną tikrą problemą su žaidimu. Kai naudojuosi visu savo gyvenimu, turiu nuolat grįžti, kad galėčiau pasiekti savo laisvą gyvenimą! Išspręskite šią problemą.
Man labai patinka šis žaidimas, puikus laiko praleidimas, jei jums nuobodu. Aš žaidžiu šį žaidimą valandų valandas, tai nuostabu. tikrai rekomenduoju
Atrodo, kad Rovio nori, kad pradėtum mokėti už premijas, ir man tai nebedžiugina
Kol kas man tai labai patinka. Mažų turtų (kol kas) nekainuoja, bet pamatysim. Šiuo metu tai labai smagu!
Mielas ir raminantis žaidimas. Smagu žaisti prieš miegą. Tačiau tai labai pasikartoja ir tai tikrai nėra iššūkis (taigi, kodėl aš žaidžiu prieš miegą. Tai mane užmigdo) nereiškia, kad tai nėra gerai, tiesiog gana greitai nuobodu.
Paprasta, linksma ir sukelianti priklausomybę!
žaidimas būtų gavęs aukštą įvertinimą, bet lygiai nenuoseklūs. kai kurie yra sudėtingesni nei kiti. Tada kai kurie lygiai neįmanomi neišleidžiant monetų. Panašu, kad bet kokia bankininkystė jums bus nepalanki. Juk ne puikus žaidimas.
憤怒鳥夢幻爆破 解謎 cuqu
785 lygis nuolat keičia spalvas, tada man liko 20 plius judesių ir man reikėjo atrakinti spalvos, kuri niekada nepasirodo. Su ta pačia problema pakartojau 20 kartų
Žaidimas įdomus vaikams ir suaugusiems. Problema ta, kad kiekvieną kartą, kai bandome žiūrėti vaizdo įrašą pratęstam paleidimui, vaizdo įrašas ekrane mirksi pusę sekundės, tada programa užsidaro ir vėl atsidaro. Jokio vaizdo įrašo, pratęsto atkūrimo be mokėjimo. Tą patį daro, kai bandau nustatymuose spustelėti Palaikymas... todėl manau, kad tiesiog atsisakysiu... Neturiu vietos telefone ar kantrybės nuolat pridėti naujinimų, kad pataisyčiau techninių trūkumų. .... tai mane įkvepia. (Ir čia tavo žodis šiai dienai: Swivet.....)
Puikus žaidimas neturi leisti pinigų 1639 lygiu ir man niekada nekainavo nė cento
Pinigų suma, kurią išleidžiu, ir uždirbami žaidimo taškai per pastaruosius 6 mėnesius dingsta pakankamai dažnai, todėl mėgaujuosi tokiu puikiu žaidimu.
👍🏽
Labai linksma pradžioje. Tikimės, kad vėliau nebus sunku.
Gerai... Buvo labai smagu ir.Aš šiek tiek juokiausi. Bet dabar pasiekiau 55 lygį ir pašalinsiu this.game. Bcuz aš negaliu laimėti, kad ir kaip stengčiausi ir esu pavargęs! Kiti „Angry Birds“ žaidimai. Gali būti lengva ir nuobodu. Bet švino įveikiau visus lygius. Na, bent jau aš priešas. 😴😴😴
Labai smagu žaisti. Man patinka misijos ir šauni grafika